Welkom in Mijn Loket

Mijn Loket is uw persoonlijke omgeving. Het biedt u toegang tot uw persoonlijke gegevens, uw lopende zaken en uw post van de gemeente Lochem. Voor toegang tot ‘mijn loket’ logt u in met DigiD. DigiD staat voor digitale identiteit. Het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan vaststellen. Heeft u nog geen DigiD dan kunt u die aanvragen op www.digid.nl.

Mijn Gegevens

In ‘Mijn Gegevens’ ziet u uw persoonlijke gegevens zoals ze bekend zijn in de basisregistratie personen van de gemeente Lochem. Contactgegevens zoals uw e-mail, telefoonnummer en voorkeurskanaal kunt u hier zelf invullen of wijzigen. Gaat u verhuizen, dan kunt dit niet hier doorgeven. Ga hiervoor naar de pagina over verhuizen www.lochem.nl.

Mijn Zaken
Bij ‘Mijn Zaken’ ziet u alle zaken die u via DigiD heeft aangevraagd bij de gemeente. Van de producten die u heeft aangevraagd en vragen die u heeft gesteld, ziet u hier de status van de afhandeling.

Mijn Post
Voor uw post maakt de gemeente gebruik van de Berichtenbox van MijnOverheid. Wilt u post van de gemeente Lochem via MijnOverheid ontvangen? Log dan met uw DigiD in op MijnOverheid.nl en zet het vinkje Gemeente Lochem aan.

Inloggen DigiD
Wilt u gebruik maken van Mijn Loket, dan logt u in met uw DigiD. Klik hiervoor rechtsboven op 'Inloggen’.